Táborozz Zamárdiban!

Zamárdi a Balaton déli partján található kisváros. Nyaranta az egyébként két és félezer lakost számláló település tízszeresére duzzad. Kb. 3 km hosszú szabadstrandjával egyik legkedveltebb üdülőhely, ahol a helyi látnivaókon és programokon kívül számos lehetőség kínálkozik akár a túrázni vágyók számára is. Érdemes benézni a 10 km-re fekvő Siófokra, vagy a hagyományos csipkeverés hazájába, a szomszédos Balatonendrédre is. A zamárdi gyülekezeti ház a 7-es főúton, a vasutállomáshoz közel, a Siófoki út. 20. sz. alatt található. A házban és annak udvarán kialakított táborhelyen összesen kb. 25 fő számára tudunk táborozási lehetőséget biztosítani. A táborhely kiválóan alkalmas ifjúsági csoportok, baráti társaságok, vagy családok közös nyári programjának helyszínéül. A szálláshely igénybe vehető az épületben és az udvaron kialakított sátoros táborhelyen akár külön-külön is. Az udvar több sátor felállítására és szabadtéri programra ad lehetőséget, gyülekezeti termünk pedig alkalmas megbeszélések, áhitatok, vagy bármilyen fedett helyhez kötött összejövetel megtartására. Az udvaron felépített kb. 25 m2-es hangulatos fedett terasz alatt étkezések, beszélgetések vagy bármilyen más közös program lebonyolítható. A háztól kb. 5 perces séta a vasútállomás, a posta, vagy Zamárdi központja. Tíz perc alatt pedig a Balaton leghosszabb, 3 km-es szabadstrandjára is kényelmesen el lehet jutni. 
Célunk, hogy fiatal gyülekezeti tagok kényelmesen és megfelelő körülmények között táborozhassanak, sátorozhassanak nálunk. Nem luxus igények kielégítését, hanem a közös táborozás lehetőségét szeretnénk nyújtani azok számára is, akik egyébként nem engedhetnék meg maguknak a Balaton melletti nyaralást.

Szálláshely a gyülekezeti házban

- bútorozott lakószoba két ággyal (2 fő) a földszinten
- a tetőtérben három helységben (4+4+3 fekvőhellyel) további 11 fő részére szálláslehetőség

Sátoros táborhely az udvaron- sátorok felállítására alkalmas nagy terület.
- konyha mosogatópulttal, gáztűzhellyel, hűtővel (alkalmas étkezések előkészítésére, mosogatásra stb.)
- zuhanyzós fürdőszoba két zuhanyfülkével, 1 kézmosóval és ajtóval leválasztott külön WC-vel (lányoknak)
- zuhanyzó mosdóval (fiúknak)
- WC mosdóval (fiúknak)
- fedett, 25 nm-es terasz
- tűzrakóhely

A táborhelytől kb. 5 perces sétával megközelíthető helyen (menza) lehet ebédet rendelni. Ugyanitt az étel el is fogyasztható, vagy  hideg csomagban való összeállítása is kérhető. Étkezés igénylése esetén kérjük, hogy a konyhával való egyeztetés miatt, a csoportok ezt előre jelezzék.
Amennyiben a táborozási lehetőség felkeltette érdeklődését, vagy kérdése van, keressen fel bennünket e-mail-ben (apostolanna838@gmail.com) vagy telefonon (06-30/691-5615)

A táborozó csoportok tagjainak sátorról, hálózsákról vagy ágyhuzatról maguknak kell gondoskodni. A táborozáshoz szükséges tisztítószereket, mosogatószereket, WC papírt, törülközőt stb.a csoportoknak kell magukkal hozni. Tányér, pohár, evőeszköz és egyéb edények csak korlátozott számban ill. mértékig állnak rendelkezésre, így a szükségleteket előre kell egyeztetni.
Maximális táborlétszámunk kb. 25 fő. Kérjük, hogy – legfőképpen saját kényelmük érdekében – ezt a létszámot ne lépjék át!
Az itt tartózkodásért a gyülekezet adományokat fogad el 2017-ben is:
- megbeszélés szerint

Ha táborhelyünkkel kapcsolatban kérdése van, csak a fent említett elérhetőségeken: apostolanna838@gmail.com +36-30/6915-615

Az Ön e-mail címe:

Üzenet:

Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot


Keresés a honlapon
Táborozzon nálunk!
2010.02.15.

Táborhelyünk 25 fő részére